Rabo ClubSupport

  

Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport.

De vereniging is opgericht in 2008 en heeft als doel de leefbaarheid van het dorp Nieuw-Buinen te bevorderen. Daarnaast willen we het dorp op een positieve manier op de kaart zetten. We behartigen de belangen van het dorp en haar inwoners en zijn daarbij een constructieve gesprekspartner van de gemeente Borger-Odoorn en andere instanties.

Het Drentse Land Rabobank Clubsupport 2021.

Ons doel

We hebben geconstateerd dat er veel onduidelijk huisnummers zijn. Dat is vervelend voor o.a. bezorgdiensten, maar wat veel belangrijker is, het bevordert niet de zichtbaarheid voor de hulpdiensten. Als iedere seconde telt moet je duidelijk kunnen zien waar je exact moet zijn. Daarom willen wij een actie starten waarbij de inwoners reflecterende zichtbare huisnummerbordjes kunnen aanschaffen tegen een geringe eigen bijdrage van maximaal 50% van de werkelijke kosten.

Stemmen

Van 4 tot 24 oktober kun jij je stem uitbrengen op vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen op de site van de Rabobank.

Bestuur Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen

0
0