Oudejaarsbijeenkomst

  

Het wordt al een traditie, vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen houden geen Nieuwjaar receptie maar een oudejaarsbijeenkomst.

Het was een heel goede druk bezochte oudejaarsbijeenkomst waar ook burgemeester Jan Seton en wethouder Albert Trip aanwezig waren.

Er werd door de voorzitter Derk Smit even een terugblik gegeven over het afgelopen jaar, Inmiddels is vereniging voor Dorpsbelangen niet meer is weg te denken uit Nieuw-Buinen.

Burgemeester Jan Seton heeft het eerste exemplaar van het jaarplan 2020 van voorzitter vereniging voor Dorpsbelangen ontvangen.

De burgemeester vond het ouderwets gezellig op de oudejaarsbijeenkomst, na ontvangst van het jaarplan 2020 is Nieuw-Buinen klaar voor het Nieuwjaar top!

De voorzitter van vereniging voor Dorpsbelangen heeft alle vrijwilligers en sponsoren bedankt voor hun steun over de afgelopen jaar.

Gezamenlijke is er een toost uitgebracht op een mooie toekomst van ons dorp en de voorzitter wenste iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en een gelukkig Nieuwjaar.

Na het officiële gedeelte werd het onder muzikale begeleiding van Henk Harders een gezellige avond.

Harold Woortman bedankt voor de mooie foto’s. Bekijk hier de foto’s

0
0