Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen houdt Oudejaarsbijeenkomst

  

Het wordt al een traditie, vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen houden geen Nieuwjaar receptie maar een oudejaarsbijeenkomst.

Deze keer ook in het kader van 10 jaar bestaan van de vereniging. Het was  een heel goede druk bezochte oudejaarsbijeenkomst waar ook burgemeester Jan Seton en wethouders Niek Wind en Albert Trip aanwezig waren.

Werd erdoor de voorzitter Derk Smit even een terug blik gegeven over de afgelopen 10 jaar, Inmiddels is vereniging voor Dorpsbelangen niet  meer is weg te denken uit Nieuw-Buinen.

Burgemeester Jan Seton en wethouder Niek Wind hadden ook mooie verhalen over Vereniging voor Dorpsbelangen en prezen de goede samenwerking.

Ook heeft voorzitter van 200 jaar bestaan Nieuw-Buinen in 2023 Greetje de Vries gesproken en dat zij graag met vele vrijwilligers hier een geslaagd evenement van wil maken in 2023.

De voorzitter van vereniging voor Dorpsbelangen heeft alle vrijwilligers en hun sponsoren bedankt voor hun steun over de afgelopen 10 jaar.

En  hebben een gezamenlijke toost uitgebracht voor een mooie toekomst van ons dorp en de voorzitter wenste iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en een gelukkig Nieuwjaar.

Na het officiële gedeelte werd het onder muzikale begeleiding van Lucky Joe en artiesten een super gezellige avond.

D.Smit

Foto’s zijn gemaakt door Harold Woortman c.q. Bartje fotografie

0
0