Jubileum 100 jaar v.v. Nieuw Buinen

  

Op 15 juli 2018 bestaat de voetbalvereniging Nieuw Buinen 100 jaar. Dit jubileum willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Een aantal acties zijn in middels gestart. Zo is er een doelpuntenactie waarbij de deelnemers voor ieder door het eerste elftal in de competitie gescoord doelpunt een bijdrage leveren van € 1,- Deze actie loopt nog het gehele seizoen 2017-2018 door. Wil je hier ook aan mee doen kun je je opgeven bij Henk Kuipers of bij Remmer Bakker. Dit kan rechtstreeks dan wel via de mail van de jubileumcommissie.  Er is inmiddels een fiesttocht geweest en ook bij de jeugd lopen er meerdere acties. Voor de liefhebbers en verzamelaars zijn er caps en vaantjes verkrijgbaar en daarnaast wordt er hard gewerkt aan een jubileumboek. De caps en vaantjes zijn verkrijgbaar in de kantine van de voetbalvereniging en bij onze plaatselijke supermarkt “That’s Fresh”. Het jubileumboek kun je reserveren via onze website en via mail. De eerstvolgende actie van de jubileumcommissie is een “Open dag“  Deze wordt gehouden op zondag 17 september 2017. Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen zijn er diverse activiteilten gepland. Voor de jeugd is er een kindermarkt. Deelname is gratis maar je moet je wel even vooraf opgeven voor 16 september. Voor de volwassenen is er eveneens de mogelijkheid om spullen te verkopen. Meer informatie vind je op de site van de jubileumcommissie. Je betaald hiervoor een bedrag van € 4,00/per meter. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het huren van een marktkraam. De kosten hiervoor zijn € 25 per kraam. Opgave voor het huren van een kraam moet vóór 11 september. Je meldt je aan via: – t.z.ophof@live.nl. – of via onderstaand emailadres.Verder zullen er op deze dag natuurlijk diverse activiteiten zijn voor jong en oud.  O.a. zaklopen, balletje hoog houden, voetbal, en ook nog iets met water maar dat verklappen we nog niet. Op deze dag wordt ook de winnaar bekend van de actie “Schijt je Rijk“. De dag zal worden afgeslooten met een barbecue en een afterparty met medewerking van Duo Sound. Voor de barbecue moet je je vóór 11 september opgeven. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon. De afterparty is gratis. Meer informatie over de opendag vind je op de site van het 100 jarig jubileum en op de site van de voetbalvereniging.

Op 14 oktober 2017 is er een grote veiling in de kantine van de vereniging. Er zijn inmiddels ruim 70 kavels bekend. Hieronder diverse tegoed-bonnen, gereedschap, een ballonvaart, een biertafel, een gesigneerd shirt Groningen, vip kaarten voor de wedstrijd Heerenveen – Groningen, een privé feestavond op een zelf gekozen lokatie met Arjen Boltjes en Duo Sound, een set autobanden en ga zo maar door.Alle artikelen en de voorwaaden staan op de site van het jubileum.

Dit alles is ter voorbereiding op het grote feest dat in 2018 zal plaatsvinden.

Het eerste weekend (7 en 8 juli) is voor de jeugd. Het weekend daarna zijn er de activiteiten voor de senioren.

De Jubileumcommissie van de v.v. Nieuw Buinen

Email:               jubileum100jaar@vvnieuwbuinen.nl

Website:          http://www.100jaarvvnieuwbuinen.nl/index.html

0
0