Ondersteunen

Geachte heer, mevrouw,

In september 2008 is de Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen opgericht. Deze vereniging, met ca. 570 leden en een enthousiast bestuur, heeft als doel de leefbaarheid van het dorp Nieuw-Buinen te bevorderen. Wij behartigen de belangen van het dorp en haar inwoners en zijn daarbij een constructieve gesprekspartner van de gemeente Borger-Odoorn en andere instanties. Wij willen daarnaast ons dorp op een positieve manier op de kaart zetten.
Om dit allemaal kenbaar te maken geven we zes keer per jaar een dorpskrant uit in een oplage van ongeveer 2.000 exemplaren. Alle inwoners van Nieuw-Buinen ontvangen een dorpskrant.

Daarnaast zijn we actief op facebook https://www.facebook.com/nieuwbuinendorpsbelangen/ en hebben wij een eigen website www.dorpsbelangennieuwbuinen.nl

Het zou mooi zijn dat u met uw bedrijf onze vereniging wilt steunen d.m.v. een advertentie in onze dorpskrant en daarbij een vermelding van uw bedrijf op onze site. Indien u besluit een advertentie 1/1, 1/2, 1/3 of 1/4  pagina in onze dorpskrant te plaatsen kunt u meer informatie opvragen via email: voorzitter@dorpsbelangennieuwbuinen.nl
De advertentiekosten zijn minimaal omdat we een stichting zijn zonder winst oogmerk.

Eens per maand vergaderen we over allerlei zaken. Heeft u een agendapunt of vraag die u ons in de vergadering wilt stellen: u bent van harte welkom.

Ik hoop u binnenkort te kunnen verwelkomen als nieuwe sponsor van onze vereniging.

Met vriendelijke groet,
Voorzitter Dorpsbelangen

Dhr. D. Smit
Vijverlaan 13
9521 CC Nieuw-Buinen
Tel: 06-27437413
Email: voorzitter@dorpsbelangennieuwbuinen.nl