Oudejaar bijeenkomst

  

Oudejaarsbijeenkomst 2022

Na twee jaar geen oudejaars bijeenkomst te konden organiseren door het covid virus kon er nu weer een oudejaarsbijeenkomst worden georganiseerd.
Het wordt al een traditie, vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen houden geen Nieuwjaar receptie maar een oudejaarsbijeenkomst.

Het was een heel goede druk bezochte oudejaarsbijeenkomst waar ook burgemeester Jan Seton en de wethouders Ankie Huijing en Henk Zwiep aanwezig waren.

Er werd door de voorzitter Derk Smit even een terugblik gegeven over het afgelopen jaar, Inmiddels is vereniging voor Dorpsbelangen niet meer is weg te denken uit Nieuw-Buinen en bestaat in 2023 15 jaar.

Ankie Huijing wethouder leefgebied Nieuw-Buinen heeft mooie woorden gesproken.

De burgemeester vond het ouderwets gezellig op de oudejaarsbijeenkomst,
Nieuw-Buinen is er klaar voor in 2023 een bruisend feest te houden omdat het dorp dan 200 jaar bestaat.

Wij hebben een staan tafel aangeboden gekregen van Round 66 statafels uit Nieuw-Buinen met ons logo erop gedrukt. Wij vinden dit een heel leuk idee en bedanken Melissa en Smit bedrijfswagens voor dit mooie geschenk.

Voorzitter van 200jaar Nieuw-Buinen Peter Zwiers heeft iets verteld over de jubileum feest in juni 2023 en de jubileumvlag gepromoot.

De voorzitter van vereniging voor Dorpsbelangen heeft alle vrijwilligers en sponsoren bedankt voor hun steun over de afgelopen jaar.

Gezamenlijke is er een toost uitgebracht op een mooie toekomst van ons dorp en de voorzitter wenste iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en een gelukkig Nieuwjaar.

Na het officiële gedeelte werd het onder muzikale begeleiding van Freddy de Bruin een gezellige avond.

0
0