Rabo clubsupport

  

Bedankt leden Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen.

Stemmers op Rabo Club Support voor Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen.

De vereniging is opgericht in 2008 en heeft als doel de leefbaarheid van het dorp Nieuw-Buinen te bevorderen. Daarnaast willen we het dorp op een positieve manier op de kaart zetten. We behartigen de belangen van het dorp en haar inwoners en zijn daarbij een constructieve gesprekspartner van de gemeente Borger-Odoorn en andere instanties.

Het Drentse Land Raboclubsupport uitslag 2021.

Prachtig resultaat €362,11

Ons doel

We hebben geconstateerd dat er veel onduidelijk huisnummers zijn. Dat is vervelend voor o.a. bezorgdiensten, maar wat veel belangrijker is, het bevordert niet de zichtbaarheid voor de hulpdiensten. Als iedere seconde telt moet je duidelijk kunnen zien waar je exact moet zijn. Daarom willen wij een actie starten waarbij de inwoners reflecterende zichtbare huisnummerbordjes kunnen aanschaffen tegen een geringe eigen bijdrage van maximaal 50% van de werkelijke kosten. aanmelden voor deze actie is gesloten op 31 oktober 2021.

Het bestuur.

0
0