Nieuws van Dorpsbelangen

  

Versoepelingen beperkingen laat nog steeds op zich wachten. Nog even volhouden om richting de zomer weer stapsgewijs terug keren naar het normale leven. Ook wij houden ons aan die richtlijnen van RIVM en de regering betreffende de corona virus, het is niet anders maar ons allen gezondheid en veiligheid staat voorop en is voor ons ook het belangrijkste wat er bestaat, daarom is door het coronavirus op dit moment nog niet duidelijk wanneer wij onze jaarlijks algemene ledenvergadering gaan houden, de geplande vergadering op 6 april 2021 gaat niet door, er zal t.z.t. een ander datum gepland worden.

De kascontrole commissie bestaande uit Remko Trip en Jan Bos heeft het boekhouden over 2020 inmiddels gecontroleerd en goed gekeurd. Met ingang van 1 januari 2021 heeft onze nieuwe penningmeester Eltjo Katuin deze functie op zich genomen en het zal nog bekrachtigd moet worden door de leden op onze eerstvolgende ledenvergadering. Want deze functie was na een paar maanden in 2020 alweer vacant en is het afgelopen jaar bijgehouden door de voorzitter.

Ondanks de grote problemen door het coronavirus zijn wij als bestuur toch heel actief bezig achter de schermen voor onze mooie dorp Nieuw-Buinen.

Wij als bestuur gaan er weer vol tegenaan en willen graag samenwerken met alle bewoners, vrijwilligers, instanties en sponsoren in ons mooie dorp Nieuw-Buinen.

Pas goed op jezelf, Houdt afstand, minimaal 1,5 meter

Derk Smit

 

0
0