Burendag zeer geslaagd

  

Afgelopen zaterdag was het weer Burendag. In heel Nederland waren er tal van evenementen in vele dorpen en steden te beleven. Ook in Nieuw-Buinen waar het op het terrein voor MFA Noorderbreedte in Nieuw-Buinen onder meer een gezellige markt was waar van alles door buurtbewoners te koop werd aangeboden. Het was een erg geslaagde dag die door de inzet van vele vrijwilligers is mogelijk gemaakt. Verenigings voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen organiseerde het samen met MFA Noorderbreedte.

Op de rommel- en kindermarkt was het erg gezellig en konden kinderen zich onder andere vermaken door de aanwezigheid van een bungee-trampoline en een luchtkussen. Volwassenen genoten van het gezellig samen zijn en spraken onder meer over de buurt; wat kan er anders, wat kan er beter, maar ook spraken ze over hoe mooi het er is geworden. Voor iedereen was er gratis koffie en thee en de hapjes en drankjes waren volgens de organisatie voor een ‘leuke prijs’ te verkrijgen. De muzikale omlijsting werd door Stichting Lucky Joe uit Nieuw-Buinen verzorgd. Onder meer Freddy de Bruin trad er op. Iedereen die van de muziek wilde genieten kon dat vanaf het mooi ingerichte corona-proof terras doen.

De organisatie sprak van een prima verlopen dag en waardeerde vooral de inzet van de vrijwilligers.

Week in Week uit / Gerry Grave.
Foto’s: Harold Woortman

 Klik hier voor de foto's

1
0