Afscheid van twee bestuursleden

  

Op 17 maart 2020 zou er een algemene ledenvergadering gehouden gaan worden maar helaas ging dit niet door omdat dat wij in de intelligente Lock Down zitten door de Coronavirus.

Wij als bestuur moesten nog steeds twee bestuursleden bedanken voor hun vrijwilligerswerk wat zij voor de vereniging voor Dorpsbelangen hebben gedaan.

Twee maanden na de ledenvergadering hebben we met in achtneming van de richtlijnen van de RIVM en de regering toch maar officieel Geert Mensinga en Harm Baas een bezoekje gebracht.

C:\Users\Gebruiker\Google Drive\2020 Dorpsbelangen\Algemene Ledenvergadering\Jaar 2020\20200511_134230.jpg

Geert Mensinga heeft acht jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Hij heeft mede door zijn gezondheid besloten om zijn vrije tijd op een ander manier in te delen en is gestopt als bestuurslid van vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen. Ik heb altijd op een prettige manier met hem samen gewerkt, Dat geld denk ik ook voor alle andere bestuursleden. Hij was altijd aanwezig als het nodig was. Het was hem nooit teveel om iets voor het dorp te doen.

Daarom wil ik Geert van harte bedanken voor de goede samenwerking afgelopen acht jaar en heb hem een aandenken (glasblazer) en een bos bloemen overhandigd namens de vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen.

Harm Baas (penningmeester) Het is heel jammer dat Harm na een jaar alweer is gestopt als penningmeester, hij heeft het heel goed gedaan het afgelopen jaar, maar hij heeft toch besloten om te stoppen als penningmeester.

Ook heb ik Harm ontzettend bedankt voor de inzet over het afgelopen jaar en heb hem een bos bloemen overhandigd namens de vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen.

Derk Smit

0
0