Geen contributie in 2020

  

Beste leden,

Wij als bestuur van de Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen zijn erg blij met onze leden, vanwege de coronacrisis en het niet doorgaan van diverse activiteiten hebben wij besloten om voor het jaar 2020 geen contributie te innen.

Als vereniging hebben wij natuurlijk wel vaste kosten, mocht u ons toch financieel willen steunen dan kunt u een vrijwillige bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL58RABO0132946629 t.a.v. Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen. Gelieve in de omschrijving “vrijwillige bijdrage 2020” te gebruiken.

Dit betekent ook dat nieuwe leden zich voor dit jaar gratis kunnen aanmelden als lid. Om u aan te melden kunt u gebruik maken van het bijgevoegde inschrijfformulier.

Wij als bestuur zouden dit zeer waarderen!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe, pas goed op jezelf en houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

Namens het bestuur,

D. Smit.

Lid worden? Download ons [download-attachment id=”4370″ title=”aanmeldingsformulier”].

0
0