Burendag was weer geslaagd.

  

De Burendag in Nieuw Buinen was weer zeer geslaagd!

Op zaterdag 22 september werd burendag weer georganiseerd door de Vereniging
voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen.

Het is weer een groot succes geweest mede door de grote inzet en hulp van vele vrijwilligers, en mede door goede hulp van de fam. Schipper , Publicatie in Weekin-Weekuit, de Oranjefonds, er werd koffie gratis aangeboden door vereniging voor dorpsbelangen, het weer op deze 22e september dag was vrij koud maar het is gelukkig droog gebleven en daarom is het van grote klasse dat bijna iedereen er was die zich hadden aangemeld voor de rommelmarkt.

De hele dag waren er mensen die gezellig onder het genot van een kopje koffie of een drankje met elkaar aan het praten.

Bij de vijver aan de Parklaan waren er gedurende de hele dag activiteiten voor jong en oud. Van 10.00 uur tot 12.00 uur was er een live uitzending van RTV Borger. De kleintjes konden zich uitleven op een springkussen, er was een bungeejump, de kinderen konden ook gratis een zakje snoep en ranja krijgen.

Freddy de Bruin uit Nieuw Buinen zorgde weer voor de muzikale omlijsting tijdens de Burendag in Nieuw Buinen.
Bestuur vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen.

D.Smit

0
0