Dorpsbelevingsonderzoek

Wij houden samen met BOKD, Gemeente Borger-Odoorn een Dorpsbelevingsonderzoek. Die zal plaatsvinden eind sept. begin okt. 2019 Wij willen weten hoe de bewoners denken over de leefbaarheid in ons dorp… Read more »

Dorpskrant bezorger gezocht

Dorpskrant in Nieuw-Buinen bestaat 10 jaar. Wij krijgen altijd leuke reacties op de uitgaven van ons dorpskrant waarin de Scholen, Bibliotheek, Vereniging voor Dorpsbelangen, Gemeente en het Dorpshuis altijd hun… Read more »

Wijkschouw Nieuw-Buinen 2019

Ook komend jaar worden er weer wijkschouwen gehouden in ons dorp. Samen met afgevaardigden van de Gemeente, Politie, Lefier, Huurdersvereniging t’Huurdertje, Buurtbedrijf en Andes. Wij starten vanuit de MFA Noorderbreedte… Read more »

Algemene Ledenvergadering

NIEUWS VAN DE VERENIGING VOOR DORPSBELANGEN NIEUW-BUINEN. Op 12 maart jl. was er weer onze jaarlijks algemene ledenvergadering. Het was een goed bezochte vergadering. Na het officiële gedeelte heeft Willy… Read more »

NL-Doet Nieuw-Buinen

Als Vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen hebben wij weer met vrijwilligers uit ons dorp een bijdrage geleverd voor ons dorp tijdens NL Doet dag op zaterdag 16 maart j.l. Ondanks het… Read more »

1 2 3 5